UITGELICHT: Tabs 

Deze week in de uitgelicht blog de tabs. Gezien de Journal modulair is en je deze volledig zelf naar wens kan indelen, heb ik ook een aantal verschillende soorten tabs ontwikkeld. Bij iedere module wordt een module tab meegeleverd (met uitzondering van de S en XS versie van de trainingsmodule). Daarnaast zijn tabs met de maanden van het jaar en lege tabs te bestellen. De moduletabs en maandelijkse tabs zijn zowel in het Nederlands als Engels verkrijgbaar.  

Hier een aantal ideeën om je journal in te richten, er zijn natuurlijk nog veel meer opties, dus doe vooral wat het beste past bij jou en je paard: 

  • Per maand, dus chronologisch. Voeg alles van die maand toe achter de tab. Dit kunnen je trainingslogs zijn, lessen die je hebt gehad, foto’s, wedstrijden en notities; 
  • Een combinatie van per maand en modules. Je zou bijvoorbeeld je trainingen, lessen en wedstrijden per maand kunnen indelen en de overige modules zoals de health module en foto’s per module. Je kunt het inrichten zoals je zelf wilt; 
  • Per module, de module tabs worden meegeleverd met de modules; 
  • Schrijf je eigen tabs met de lege versies om je journal volledig te customizen;
  • Combineer erop los, gebruik de verschillende tab-vormen om de journal precies te bouwen zoals je hem wilt hebben! 

De maandelijkse tabs zitten ook in de pre-order deal, bij de overige sets is deze module los bij te bestellen. Dus deel jij je journal graag chronologisch per maand in? Bestel dan zeker de module met maandelijkse tabs mee. 

Pre-order deal is nog 18 dagen beschikbaar, ook komen er weer drukke tijden voor de bezorgdiensten aan, dus wil je hem op tijd in huis hebben, zorg dan dat je op tijd je bestelling plaatst. 

Op zoek naar een leuk Sinterklaascadeau? Neem dan eens een kijkje bij de sets. Of stel je eigen cadeau set samen door modules te combineren. Denk bijvoorbeeld aan 1 van de trainingsmodules, fotomodule, wedstrijdmodule in combinatie met de maandelijkse tabs. Uiteraard de covers en bindingsringen niet vergeten. Het winkelwagentje helpt je herinneren 😉. 

Kijk gerust even rond en stel je eigen cadeau samen. De bestelling wordt bezorgd in een chique zwarte brievenbusdoos met bovenklep, dus opnieuw inpakken is niet nodig. Nog 3 weken tot 5 December!  

FEATURED: Tabs 

This week in the featured blog the tabs. As the journal is fully modular and you can order it any way you like, I also developed several tabs to help you organize it. With every module you get a module tab (expect with the S and XS version of the training module). In addition, tabs with every month of the year printed on them as well as empty tabs are available in the shop. The monthly tabs as well as the module tabs are available in Dutch and English.  

Several ideas on how to use them, in the end your creativity is the limit, my journal is just a guideline: 

  • On a monthly basis. Add everything you did that month behind the tab. Could be training sessions, lessons, competitions, photos, or notes; 
  • A combination of the monthly tabs and the module tabs. Add you training sessions, lessons and competitions behind the monthly tab and keep your health module and photos as a separate module. Order it in any way you like; 
  • Per module, these tabs are included in (most of) the modules; 
  • Create your own tabs by using the empty ones. You can write and create your own sections; 
  • Combine away! Use the different kind of tabs to customize the journal to your needs. 

The monthly tabs are included in the pre-order deal, with the other sets you can easily add it to your order. So, do you like organizing your journal chronologically? Definitely order the monthly tabs 

The pre-order deal is still available for 18 days! Also, the busiest time for the delivery services is on its way, so make sure you order in time. 

Looking for a fun gift for Sinterklaas? Take a look at all the available sets. Or create your own gift set by combining the modules. For example, 1 of the training modules, photo module, competition module in combination with the monthly tabs. Don’t forget the covers and binding rings. Not to worry, the cart will remind you 😉. 

Take a look around and create your own gift set. The order will be delivered in a fancy black mailbox size box which opens at the top, so no need to rewrap. Only 3 weeks till 5 December! 

Share This Story, Choose Your Platform!

Want to receive new articles in your inbox?

Subscribe here

By signing up to our mailing list you are welcoming the latest news and savings directly into your inbox.